Totalrenovering av hus i Simrishamn

Låt oss förverkliga dina byggdrömmar

Kontakta oss

Vi har allt som behövs för en lyckad totalrenovering

Vill du ta nya tag och göra om hela hemmet utefter dina preferenser och dina behov? Med oss kan du förverkliga dina byggdrömmar. En totalrenovering innebär en omfattande förnyelse av hela hemmet, från grunden till det yttre skiktet. Detta inkluderar vanligtvis renovering av kök och badrum, slipning eller installation av nya golv, ny eldragning, samt bredspackling och målning av väggar och tak. Vid en totalrenovering av en villa kan ytterligare arbetsmoment behövas, såsom förstärkning eller reparation av stommen, utbyte eller förbättring av befintlig isolering, byte av värmesystem, samt renovering eller utbyte av fönster och dörrar.

Mer om oss

Varför Välja Oss för Din totalrenovering?

Fullständig service från start till mål

Vår expertis omfattar alla aspekter av totalrenovering. Från initiala konsultationer till slutförandet av projektet, ser vi till att varje detalj motsvarar dina förväntningar.

Kvalitet och hantverksskicklighet

Vi använder de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa att din totalrenovering inte bara ser fantastisk ut, utan också håller högsta kvalitet över tid.

Våra tjänster

Skräddarsydda renoveringar

Vi renoverar allting i huset, inklusive kök, badrum, golv, elsystem, väggar och tak. Allting är anpassat efter dina önskemål och behov.

Totalentreprenad

Vi jobbar med totalentreprenad, vilket innebär vi täcker såväl projektering som utförande. 

Frågor & Svar

Kan jag vara delaktig i designprocessen under renoveringen?

Absolut, vi uppmuntrar våra kunder att vara delaktiga i designprocessen för att säkerställa att slutresultatet blir precis som du önskar.

Vad är dyrast att renovera?

Den dyraste delen att renovera brukar i många fall vara badrum och våtrum som exempelvis tvättstugor, samt kök.

Hur lång tid tar en totalrenovering?

Är det en mindre lägenhet som ska totalrenoveras så tar det normalt några månader, dock är det annorlunda om det gäller ett helt hus. I det fallet tar det minst sex månader och i vissa fall ännu längre tid.