professionell takläggning i Simrishamn

Skydda ditt hem från fukt och vädrets element med ett hållbart tak

Kontakta oss

Säkra ditt hem med Byggnadsfirma K. Adler AB - Din partner för dörrbyte

Ett tak tjänar som ett skydd för hemmet mot vädrets element. Märker du av ett läckage som ser ut att komma från taket eller har takpannorna sett bättre dagar? då kan det vara dags för en takrenovering. Vi erbjuder expertis inom takläggning i Simrishamn och omkringliggande orter som Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Kivik. Vi strävar efter att leverera kvalitet och hållbarhet i varje projekt.

Mer om oss

Varför Välja Oss för Takläggning

Erfarenhet och Expertis

Med år av erfarenhet inom takläggning, förstår vi vikten av ett hållbart och säkert tak. Våra experter har den kunskap som krävs för att leverera högkvalitativa resultat.

Anpassade Lösningar

Varje tak är unikt, och vi erbjuder anpassade lösningar som möter dina specifika behov och förutsättningar. Vi ser till att ditt tak inte bara är funktionellt, utan också estetiskt tilltalande.

Våra tjänster inom takläggning

takreparation

Är taket skadat eller läcker det? Vi rycker ut och utför takreparation så att du inte råkar ut för vattenskador.

Takunderhåll & takmålning

Ett tak slits med tiden och behöver underhåll. Vi avlägsnar mossa, alger, skräp och utför andra service- och underhållsåtgärder av ditt tak som exempelvis takmålning.

Takisolering & ventilation

Är du ute efter att förbättra energieffektiviteten i ditt hus? Vi utför installation och uppgradering av takisolering samt optimering av takventilation

Frågor och svar om takläggning

Hur lång livslängd har ett tak?

Livslängden på ett tak skiljer sig åt beroende på vilket material som används, dock varar de vanligtvis mellan 20 och 30 år. Om ditt tak är nära att nå eller redan har nått denna tidsperiod, kan det vara lämpligt att börja fundera på en renovering.

Tecken på att takrenovering behövs

Synliga skador

Se efter om taket har synliga tecken på skador som exempelvis saknade, spruckna eller böjda takpannor. Dessa tecken kan innebära att det är dags för takrenovering. Även mindre skador som exempelvis mörka fläckar och spår av läckage på vinden kan vara en indikation.

Ökad energiförbrukning

Ett tak med dålig isolering eller otillräcklig ventilation leder i många fall till ökade energikostnader. Märker du av en oväntad ökning av energiräkningarna kan det vara dags för takrenovering.