Köksrenovering i Simrishamn

Vi skapar ditt drömkök med en kombination av funktionalitet och stil

Kontakta oss

Ditt förstahandsval för köksrenovering

Byggnadsfirma K Adler AB är ditt förstahandsval för professionella köksrenoveringstjänster i Simrishamn, Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Kivik. Vi specialiserar oss på att skapa drömkök som kombinerar funktionalitet med stil.

Mer om oss

Varför Välja Byggnadsfirma K Adler AB för Din Köksrenovering?

Skräddarsydda Lösningar

Med vår omfattande erfarenhet och djupa förståelse för arkitektur, fint hantverkt och designpreferenser, kan vi erbjuda dig som kund skräddarsydda lösningar som perfekt matchar ditt hem och din stil.

Högsta kvalitet

I våra arbete använder endast material av högsta kvalitet, vilket säkerställer att ditt nya kök inte bara är vackert utan även hållbart i flera år framöver.

Våra tjänster inom Köksrenovering

Totalrenovering och Design

Från planering och design till genomförande, hanterar vi alla aspekter av din köksrenovering. Vi ser till att varje detalj reflekterar dina önskemål och behov.

Installation och Finish

Vårt team av erfarna hantverkare ser till att varje installation sker med största precision, från skåp och bänkskivor till vitvaror och belysning.

Köksluckor

Vid utbyte av köksluckor är det viktigt med ett omfattande urval och en mångfald av material. Hos Byggnadsfirma K Adler finner du köksluckor av högsta kvalitet och hållbarhet, som bidrar till en stilren och välkomnande atmosfär i ditt kök. Vårt sortiment av köksluckor är designat för att passa in i varje kökstyp och tillgodose behoven hos alla slags hushåll, oavsett om du planerar att endast byta ut de gamla luckorna eller investera i en helt ny stomme.

Bänkskivor

Vårt utbud av bänkskivor sträcker sig från enkla och eleganta till mer unika och iögonfallande designer som får ditt kök att sticka ut från mängden. Alla våra bänkskivor tillverkas med största noggrannhet och med fokus på att uppfylla kundens specifika önskemål. Vårt mål är att skapa en idealisk balans mellan användarvänlighet och autentisk stil i ditt kök, där bänkskivorna harmoniserar perfekt med övrig köksinredning. Ett kök som du trivs i helt enkelt!

Lådor

Kökslådorna vi erbjuder är tillverkade av en mängd olika material som ek, björk, al, och laminat, och finns i ett flertal färgval och ytbehandlingar. Du kan välja bland högblanka, fanerade, klassiska och målade alternativ i en mängd olika färger. Om du föredrar solida luckor i traditionell stil, erbjuder vi dessa i flera utföranden. Du har möjlighet att välja mellan olika ramtyper för att skapa en perfekt matchning i ditt kök och spegla din personliga stil.

Frågor & Svar

Vilka områden täcker ni för köksrenovering?

Vi utför köksrenovering i Simrishamn, Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Kivik.

Hur involverad kan jag vara i designprocessen?

Vi välkomnar och uppmuntrar din medverkan i designprocessen för att säkerställa att ditt nya kök reflekterar din personliga stil och behov. Vi värderar transparens och kommunikation med våra kunder högt för att säkerställa att vi uppfyller kundens förväntningar och önskemål.

Hur lång tid tar en köksrenovering?

Tidsramen för en köksrenovering varierar beroende på projektets omfattning, men vi strävar alltid efter att arbeta effektivt och hålla oss till överenskomna tidsplaner.