Köksrenovering i Skåne

Vi skapar ditt drömkök med en kombination av funktionalitet, hantverk och design

Kontakta oss

köksrenovering med hållbara materialval & snygg design

Byggnadsfirma K Adler AB är ditt förstahandsval för professionell köksrenovering. Vi tar uppdrag för dig som bor i hela Skåne - Simrishamn, Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Kivik. Vi är specialiserade på att skapa drömkök som kombinerar funktionalitet med stil. Vi använder hållbara material gällande köksluckor, skåp och bänkskivor och brinner för att skapa ett kök som får leva vidare länge genom generationer. Som kund hos oss får du en helhet på din köksrenovering som gör att du inte behöver vända dig till olika aktörer för att få klart ditt kök.

Läs mer om oss

Varför Välja K Adler AB som partner för Din Köksrenovering?

Unika hantverkslösningar

Med vår omfattande erfarenhet och förståelse för arkitektur, finsnickeri, hantverk och designpreferenser, kan vi erbjuda dig som kund skräddarsydda lösningar som verkligen matchar ditt hem och din stil. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett kök som speglar din stil - vilket är något vi blivit mycket skickliga på genom många år i branschen.

Högsta kvalitet

Vi använder oss uteslutande av material av hög kvalitet, vilket säkerställer att ditt nya kök inte bara blir estetiskt vackert utan även hållbart i flera år framöver. Att renovera kök är en investering vi är måna om ska kännas ordentligt och att livslängden för skivor, bänkar och skåp håller många år framåt.

Våra tjänster inom Köksrenovering

Totalrenovering och Design

Vi erbjuder komplett köksrenovering vilket innefattar uppstart, med planritning och design till genomförande och slutfört arbete. Vi hanterar alla aspekter av köksrenoveringen och ser till att varje detalj reflekterar dina önskemål.

Installation och slutFinish

Vi är ett team av erfarna hantverkare och snickare som ser till att varje installation sker med hög precision - från skåp och bänkskivor till vitvaror och belysning.

Köksluckor

Vid utbyte av köksluckor är det viktigt med ett stort urval av material för att kunna göra ett genomtänkt val. Hos Byggnadsfirma K Adler finner du köksluckor av hög kvalitet som bidrar till en stilren och välkomnande atmosfär i ditt kök. Vårt sortiment av köksluckor är designat för att passa in olika kökstilar och tillgodose behov hos alla slags hushåll, oavsett om du planerar att endast byta ut gamla luckor eller investera i en helt ny stomme.

Bänkskivor

Vårt utbud av bänkskivor sträcker sig från enkla och enfärgade till  luckor med mer unik design som får ditt kök att sticka ut. Alla bänkskivor tillverkas med stor omsorg och med fokus på att uppfylla ditt specifika önskemål. Vårt mål är alltid att skapa en god balans mellan användarvänlighet och estetik. Vi vill skapa ett kök som du trivs i helt enkelt!

kökslådor

Kökslådorna vi erbjuder är går att välja i olika material som ek, björk, al, och laminat och finns även i ett flertal färgval och ytbehandlingar. Du kan välja bland högblanka, fanerade, klassiska och målade i en mängd olika färger. Om du föredrar solida luckor i traditionell stil, erbjuder vi även dessa i flera utföranden. Du har möjlighet att välja mellan olika ramtyper för att skapa en perfekt matchning i ditt kök och spegla din personliga stil. Köksluckorna går att variera så långt som möjligt och vi rådgör gärna med dig om du vill ha inspiration!

Trender inom köksdesign

Trender inom köksdesign kommer och går. För oss är det därför viktigt att ha ett kvalitetsfokus och fokus på hållbarhet och addera trendiga inslag. Trenderna inom köksdesign inkluderar bland annat användningen av hållbara och miljövänliga material, integrerade apparater som ger ett stilrent intryck och ett mer enhetligt utseende. Även öppna planlösningar som förenar köket med andra levande utrymmen är populärt. Färgtrender tenderar att inkludera neutrala paletter med varma toner men med lite djärvare accentfärger. Smart teknik för köket blir allt populärare, inklusive smarta kylskåp och anpassningsbara belysningssystem. Vår passion ligger i att förena hållbarhet med snygg design och vi ser fram emot att planera just ditt kök!

Vanliga Frågor om att bygga nytt kök

Vart kan man anlita er för köksrenovering?

Vi tar uppdrag för köksrenovering i Skåne, med utgångspunkt i Simrishamn och närliggande orter som Ystad, Sjöbo, Tomelilla och Kivik. Välkommen att kontakta oss och berätta vart du bor så ser vi om vi kan ta oss an just ditt projekt!

Hur involverad blir jag i designprocessen?

Vi välkomnar och uppmuntrar din medverkan i designprocessen i hög grad för att säkerställa att ditt nya kök reflekterar din personliga stil och behov. Vi värderar transparens och kommunikation med våra kunder högt för att säkerställa att vi uppfyller dina förväntningar och önskemål.

Hur lång tid tar en köksrenovering?

Tidsramen för en köksrenovering varierar beroende på projektets omfattning, men vi strävar alltid efter att arbeta effektivt och hålla oss till överenskomna tidsplaner. Tidsplanen är även något vi kommer överens om vid uppstarten av renoveringen.

Hur ska jag tänka kring budget inför en köksrenovering?

För att hålla sig inom budget är det viktigt att göra en detaljerad och genomtänkt budget. Prioritera de delar av renoveringen som är viktigast för dig. Vi är måna om att ta fram en lösning som är anpassad för din budget så att du känner dig nöjd! Kontakta oss för en mer utförlig offert!