Renovering av hus i Simrishamn

Funderar du på att renovera, vi renoverar allt från badrum och kök till sovrum och vardagsrum

Kontakta oss

Fräscha upp ditt hem enligt dina drömmar

Har du köpt ett renoveringsobjekt nyligen eller har börjar du känna att bostaden du bor i är sliten eller har utdaterad inredning? Oavsett om det är slitage som behöver åtgärdas eller ett allmänt lyft som det rör sig om kan du vara säker på att vi på Byggnadsfirma K. Adler AB kan hjälpa dig med din renovering.

Mer om oss
Totalrenovering - Byggnadsfirma K Adler

Totalrenovering

Funderar på att renovera större delen av huset eller har du köpt ett renoveringsobjekt? Låt oss förverkliga dina byggdrömmar och sköta hela projekteringen.

Badrumsrenovering - Byggnadsfirma K Adler

BadrumsRenovering

Det är viktigt att ditt badrum är hållbart, fräscht och har de viktiga funktionerna som ett badrum behöver för att du ska kunna använda det till fullo. Vi renoverar badrummet utefter dina behov och förutsättningar.

Köksrenovering - Byggnadsfirma K Adler

Köksrenovering

Köket är det rummet du spenderar en stor del av din tid i hemmet, från att laga mat till att ha minnesvärda sittningar med vänner och familj. Vi ser till att ditt kök är vackert, praktiskt och hållbart för flera år framöver.

Takläggning - Byggnadsfirma K Adler

Takläggning

Har ditt hustak skadats och slitits av vädrets element? Då ör det dags att se över takets skick. Vi inspekterar taket, renoverar befintliga tak, lägger nya tak på nybyggnationer och målar om dem.